Η απάντηση του δικηγόρου της Έλενας Ακρίτα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μήνυση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι

Πληρωμένη απάντηση επιφύλαξε ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Έλενας Ακρίτα, Βασίλης Σωτηρόπουλος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που σε ανάρτησή του μετά τα όσα έγραψε η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δήλωσε ότι η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη «θα κινηθεί νομικά. Και εγώ θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ».

«Θα χαρώ ως πληρεξούσιος δικηγόρος της κυρίας Ακρίτα να εξετάσω ως μάρτυρα τον πρωθυπουργό που δήλωσε ότι θα έρθει ο ίδιος στο δικαστήριο να καταθέσει, για να υπενθυμίσουμε και πάλι στους διεθνείς οργανισμούς και την ΕΕ την πολύπλοκη αντίληψη της ελληνικής εκτελεστικής εξουσίας για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και το επίπεδο της διάκρισης των λειτουργιών στην Ελληνική Δημοκρατία» έγραψε στην πλατφόρμα Χ ο Βασίλης Σωτηρόπουλος.

«Η ευαισθησία των πολιτικών αποκτά σημασία όταν μπορεί να αγκαλιάσει τις άλλες οικογένειες, αυτές που δεν έχουν ισχύ και διασυνδέσεις, αλλά παλεύουν μόνες τους καθημερινά απέναντι στην αναλγησία πολιτικών που η ευαισθησία τους εξαντλείται στα του οίκου τους» είχε τονίσει χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζοντας την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε:

Κασσελάκης για Μητσοτάκη: Η ευαισθησία των πολιτικών αποκτά σημασία όταν μπορεί να αγκαλιάσει τις άλλες οικογένειες

«Είναι σημαντικό το να συμπαραστέκεται ένας καλός οικογενειάρχης στη σύζυγό του που πάει στη δικαιοσύνη. Δηλαδή, εκεί που δυστυχώς δεν μπορούν να πάνε τον Κώστα Αχ. Καραμανλή οι δεκάδες καλοί οικογενειάρχες που έχασαν τους ανθρώπους τους στα Τέμπη, επειδή ακριβώς τους το απαγορεύει ο οικογενειάρχης πρωθυπουργός» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Ακρίτα ξεκαθάρισε ότι θα ζητήσει την άρση της ασυλίας της αναφορικά με τη μήνυση που όπως ανακοίνωσε το γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, θα κατατεθεί εναντίον της για «συκοφαντική ανάρτηση» εναντίον της Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. «Την περιμένω και της λέω από τώρα ότι θα ζητήσω την άρση ασυλίας μου. Εγώ δεν είμαι δειλή, δεν ιδρώνει το αυτί μου από απειλές και δεν κρύβομαι από κανέναν» τόνισε η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook, ενώ πρόσθεσε ότι καθώς η ανάρτησή της ήταν «αμιγώς πολιτική και όχι προσωπική» δεν αλλάζει ούτε «και».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί